OPLEIDINGEN VOLGEN IN CORONA-TIJD

Werken in contact
De essentie van de opleidingen bij Plata is dat we werken in contact met elkaar. Dat doen we bij voorkeur in fysieke aanwezigheid met elkaar. In deze tijd is dat soms even een puzzel en een uitdaging. Maar door het slim opdelen van groepen, het beperken van de groepsgrootte en het nemen van de nodige beschermingsmaatregelingen, kunnen we daar invulling aan geven.

Leerproces waarborgen
En als het echt niet mogelijk is om op locatie met elkaar te werken, dan doen we dat online met alle mogelijke interactieve hulpmiddelen, die ons ter beschikking staan, zodat het leerproces gewaarborgd blijft en we elkaar zo kunnen blijven ontmoeten. Een enkele keer zal het noodzakelijk zijn het programma aan te passen of een dag opnieuw in te plannen, met name bij een trainingsonderwerp dat fysieke aanwezigheid noodzakelijk maakt, zoals bij opstellingenwerk.

Ventilatie in lokalen
Belangrijk om met elkaar te kunnen blijven werken op locatie, is dat we zorgen voor goede luchtcirculatie. Conform het protocol voor het onderwijs betekent dat, dat we regelmatig zorgen voor verse luchtstroom in de lokalen en trainingsruimtes. Het kan dan frisser zijn dan normaal is in onze ruimtes. We willen je dan ook vragen om een trui of een ander warm kledingstuk mee te nemen, wat voor jou handig is.