Wat past bij mij?

Kies 1 of meerdere situaties die op jou van toepassing zijn en ontdek welke trainingen of opleidingen het beste bij jou passen

Avondtraining effectieve communicatie (NLP + TA)

Compacte avondtraining met concepten uit NLP + TA 8 avonden
Praktische training waarin je werkt met de meest effectieve modellen uit de NLP en TA als bewustwordings- en communicatietechniek. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en handvatten om snel veranderingen in gang te zetten. In de training maak je kennis met de mogelijkheden die de combinatie van NLP en Transactionele Analyse (TA ) als bewustwordings- en communicatietechniek biedt. De training is in het bijzonder geschikt als je effectiever will zijn in je eigen communicatie en met meer succes doelen wilt bereiken en wilt werken aan balans in jouw (werkende) leven én als je inzicht wilt krijgen iin de communicatie met anderen.
Lees meer >
8 avonden
€ 450,-
Startdatum
4 maart 2021
Contact met trainer

Individuele begeleiding op loopbaan en werk

Concrete stappen zetten om je loopbaan vorm te geven Op afspraak
Met een gerichte loopbaan begeleiding of coaching op het werk worden belemmeringen geanalyseerd, openingen voor succes gecreëerd en een ontwikkelingstraject voor de toekomst ingezet. Instellingen en organisaties beseffen steeds meer dat bezieling en het creëren van een sterke band met de organisatie alleen kan worden bereikt als de waarden van de organisatie en van de werknemer 'passen'. Bij een (loopbaan) begeleidingstraject worden die waarden geanalyseerd en kan de aansluiting met de persoonlijke passie worden (her)ontdekt. Dit onderzoek is voor iedereen essentieel om de juiste keuze te kunnen maken.
Lees meer >

€ 195,-
Startdatum
Op afspraak
Contact met trainer

Maak hier je selectie

Klik de situaties, wensen of doelen aan die bij jou passen. Je kunt er meerdere selecteren. Ga door via de gele 'verder' button.