Wat past bij mij?

Kies 1 of meerdere situaties die op jou van toepassing zijn en ontdek welke trainingen of opleidingen het beste bij jou passen

Individuele begeleiding op loopbaan en werk

Concrete stappen zetten om je loopbaan vorm te geven Op afspraak
Met een gerichte loopbaan begeleiding of coaching op het werk worden belemmeringen geanalyseerd, openingen voor succes gecreëerd en een ontwikkelingstraject voor de toekomst ingezet. Instellingen en organisaties beseffen steeds meer dat bezieling en het creëren van een sterke band met de organisatie alleen kan worden bereikt als de waarden van de organisatie en van de werknemer 'passen'. Bij een (loopbaan) begeleidingstraject worden die waarden geanalyseerd en kan de aansluiting met de persoonlijke passie worden (her)ontdekt. Dit onderzoek is voor iedereen essentieel om de juiste keuze te kunnen maken.
Lees meer >

€ 195,-
Startdatum
Op afspraak
Contact met trainer

Casuïstiekavonden
(avondprogramma)

Werken met vragen waar jij
mee zit
5 avonden
Op deze leer- en oefenavonden - voor cursisten van Plata en voor mensen die kennis hebben van NLP of TA - worden persoonlijke thema's vanuit werk of privé uitgewerkt en wordt geoefend met instrumenten die daarbij relevant zijn. Tijdens de casuïstiekavonden doe je ervaring op hoe je persoonlijke en/of werkgerelateerde vragen kunt oplossen. Welke modellen en oefeningen je kunt toepassen om jezelf te ontwikkelen of op wat voor manieren je een vraag van een ander op kunt pakken? De avonden zijn niet alleen waardevol als je een persoonlijke vraag of thema wilt inbrengen; juist thema's die anderen inbrengen maken de avonden bijzonder leerzaam en ervaringsrijk.
Lees meer >
5 avonden
€ 100,-
Startdatum
6 juni 2018
Contact met trainer

Coaching in ouderschap en opvoeding

Ondersteuning bij het vinden van plek in het familiesysteem Op afspraak
Oudercoaching zorgt ervoor dat jij je eigen plek weet te vinden in het familiesysteem, zodat je daarin zelf kunt 'thuiskomen'. Dan pas kun je de ouder zijn voor je kind, die het nodig heeft. Het kind kan de ouder soms haarfijn een spiegel voorhouden. Het kind heeft aandacht en ruimte nodig om zijn eigen weg te vinden. Én het kind weet dat zijn ouders er zijn om bij thuis te komen. Maar wie zorgt er voor jou, als ouder? Bij wie kun jij thuiskomen? Ook als ouder moet je je eigen behoefte leren kennen en jouw eigen plek leren ontdekken in het systeem waarin je bent opgegroeid. Pas als je die hebt gevonden, kun je als ouder de juiste ‘voeding’ aan je eigen kind geven.
Lees meer >

€ 195,-
Startdatum
Op afspraak
Contact met trainer

Maak hier je selectie

Klik de situaties, wensen of doelen aan die bij jou passen. Je kunt er meerdere selecteren. Ga door via de gele 'verder' button.