Wat past bij mij?

Kies 1 of meerdere situaties die op jou van toepassing zijn en ontdek welke trainingen of opleidingen het beste bij jou passen

Individuele begeleiding op loopbaan en werk

Concrete stappen zetten om je loopbaan vorm te geven Op afspraak
Met een gerichte loopbaan begeleiding of coaching op het werk worden belemmeringen geanalyseerd, openingen voor succes gecreëerd en een ontwikkelingstraject voor de toekomst ingezet. Instellingen en organisaties beseffen steeds meer dat bezieling en het creëren van een sterke band met de organisatie alleen kan worden bereikt als de waarden van de organisatie en van de werknemer 'passen'. Bij een (loopbaan) begeleidingstraject worden die waarden geanalyseerd en kan de aansluiting met de persoonlijke passie worden (her)ontdekt. Dit onderzoek is voor iedereen essentieel om de juiste keuze te kunnen maken.
Lees meer >

€ 195,-
Startdatum
Op afspraak
Contact met trainer

Boekpresentatie 'De Onderweg' - Willem de Bondt

Boekpresentatie 'De Onderweg' - Willem de Bondt 1 avond
Net als in zijn vorige bundel Vandaar!, combineert Willem beelden en woorden. “Het is daarbij intuïtie die ruimte krijgt.” In De Onderweg laat Willem tussen beeld en gedicht een dialoog ontvouwen. Als je de ‘onderweg’ neemt, word je uitgenodigd om in je eigen binnenwereld je eigen dialoog te vervolgen. Een avontuurlijke tocht!
Lees meer >
1 avond
Gratis, wel even aanmelden
Startdatum
7 december 2021
Contact met trainer

Maak hier je selectie

Klik de situaties, wensen of doelen aan die bij jou passen. Je kunt er meerdere selecteren. Ga door via de gele 'verder' button.