Boekpresentatie ‘De Onderweg’ – Willem de Bondt

> dinsdag 26 november 2019 in Oegstgeest
Boekpresentatie ‘De Onderweg’ – Willem de Bondt

Op 26 November presenteert Willem de Bondt zijn nieuwe bundel ‘De Onderweg’.

Net als in zijn vorige bundel Vandaar!, combineert Willem beelden en woorden. “Het is daarbij intuïtie die ruimte krijgt.” In De Onderweg laat Willem tussen beeld en gedicht een dialoog ontvouwen. Als je de ‘onderweg’ neemt, word je uitgenodigd om in je eigen binnenwereld je eigen dialoog te vervolgen. Een avontuurlijke tocht!

De bundel is voor Willem ook de opmaat naar zijn grote trainingstraject dat vanuit hetzelfde intuïtieve vertrekpunt vorm geeft aan het leren begeleiden van veranderingsprocessen in organisaties. Willem verzorgt dit trainingstraject bij Plata Opleidingen, een instituut voor bewustwording en verandering in Leiden.

Zingeving, verbinding en leiderschap zijn belangrijke thema’s die hij met zijn leergroepen onderzoekt. De samenhang tussen de buitenwereld en de binnenwereld staat daarbij centraal. Veranderingen die we in het leven willen bewerkstelligen vragen dat deze beide werelden op elkaar zijn afgestemd. ‘De Onderweg’ laat dit veranderingsproces zien.

Willem heeft er voor gekozen de presentatie in Oegstgeest (dorpscentrum, Lijtweg 9) te houden. Willem is in Oegstgeest in 1983 neergestreken als ‘passant’. Intussen woont hij er nog steeds, naar genoegen en heeft er zijn plek gevonden. Willem wil hiervoor het schrijversdorp Oegstgeest bedanken met de presentatie van alweer zijn derde boek. En daarmee ook de schrijvers en dichters eren die in Oegstgeest hun verrijkende werk hebben voortgebracht.

Willem heeft ‘De Onderweg’ opgedragen aan zijn kinderen want “reizen doe je niet alleen”.

Datum: dinsdag 26 november 2019
Locatie: Lijtweg 9, Oegstgeest
Inloop: 16:30 uur (koffie, thee, broodje)
Presentatie: 17:15 uur
Feestelijke borrel: 17:45 – 19:30 uur (hapje en drankje)

Namens Willem hopen we jou te verwelkomen op 26 november!