Informatieavond Trainersopleiding Weg van veranderen

> Leren ontwikkelen en trainen bij veranderingsprocessen voor leiders en trainers
Informatieavond Trainersopleiding Weg van veranderen

Voor wie aansluitend aan de Mastersopleiding of Werken met Opstellingen een vervolg zoekt in de begeleiding van groepen organiseer ik op dinsdag 16 november 2021 een informatieavond over de opleiding Weg van Veranderen. We starten om 18.00 uur.

De leidraad van deze opleiding is: Verandering is het effect van bewustwording. Bewustwording vraagt leren. Voor het succesvol begeleiden van veranderprocessen is kennis en kunde over leerprocessen nodig.

Je krijgt in deze training inzicht in leerprocessen. Dit kenniskader leer je benutten door het ontwerpen van een concreet trainingsprogramma, dat je ook gaat presenteren. Je leert daarbij om leerprocessen te begeleiden op identiteitsniveau, met je zelf als instrument. Dit leer je met inbegrip van een systemische context.

In de training maken we gebruik van de ontwikkelingen die zich in ons en om ons afspelen. Het is van groot belang, dat we de buitenwereld en de binnenwereld bij elkaar brengen, want dat biedt een wezenlijke trigger voor het veranderproces! In contact dus! Met onszelf en met elkaar. Daarin ligt de opening!

Hopelijk tot ziens!
Willem de Bondt