Thema-avond Inclusief Leiderschap

> Verbinden van polariteiten
Thema-avond Inclusief Leiderschap

Heb jij ook het gevoel dat de wereld steeds meer in polariteiten wordt verdeeld, in tegenstellingen? Waarbij het gevoel van ik – jij en wij – zij de boventoon voert? We sluiten daarmee dingen uit. Door iets of iemand uit te sluiten, sluit je ook perspectieven uit die in zichzelf waardevol kunnen zijn voor jou persoonlijk en voor jou als leider.

Wat sluit jij uit in jezelf en wat sluit je uit in het contact met de ander?

  • Houd je mensen soms liever op afstand?
  • Omarm je iedereen het liefst en ga je conflict uit de weg?
  • Heb je soms het gevoel tegenover de ander te staan?
  • Ga je (schijnbare) tegenstellingen soms liever uit de weg?

Dan is deze thema-avond voor jou! En we geven hem gewoon weer ‘live’ op ons opleidingsinstituut in Leiden.

Inclusief leiderschap, verbindt en sluit in: je verbindt je met (schijnbare) tegenstellingen zoals angst en moed, samen en apart, macht en onmacht, succes en verlies, mannelijk en vrouwelijk.
Vaak is er een relatie of parallel vergelijkbaar met hoe de invulling van je taak, je rol of je functie zich verhoudt tot jouw systeem van herkomst, het gezin waar je vandaan komt en de context waarin je bent opgegroeid.

Het onderzoeken van deze paralellen en het in- en uitsluiten geeft je de kans en de mogelijkheid om te groeien in je persoonlijk leiderschap en vanuit je leiderschap te verbinden. Vanuit nieuwe inzichten ontstaan nieuwe perspectieven en daarmee groei je in je autonomie en de verbinding met jezelf en je omgeving.

Op de thema-avond onderzoeken we hoe je:

  • Vanuit jouw systeem van herkomst inzicht kunt krijgen in de manier waarop jij ‘binnen- of buitensluit’.
  • Vanuit een nieuw kader makkelijker kunt verbinden met anderen.
  • Vanuit een nieuw perspectief makkelijker om kunt gaan met tegenstellingen.

Wij hopen jou te ontmoeten op de thema-avond Inclusief Leiderschap! We gaan een avond samen op onderzoek uit. Schrijf je wel even in en neem vooral iemand mee. Deze persoon graag aanmelden via een apart inschrijfformulier.