Verkenningsavond TA Routekaarten naar geluk

> TA in Praktijk met de nieuwe routekaarten
Verkenningsavond TA Routekaarten naar geluk

Wil je jouw persoonlijke en professionele effectiviteit versterken? Of ontdekken hoe je medewerkers, cliënten, leerlingen of collega’s daarin stimuleert? De TA Routekaarten naar geluk geven je tips, tools en technieken om daar makkelijk mee aan de slag te kunnen.

Met de nieuwe TA Routekaarten naar geluk ga je zien hoe je:

  • makkelijker verbindt met anderen
  • plek inneemt waar dat nodig is
  • meer plezier hebt in je werk
  • valkuilen vermijdt en toppen bereikt

We nodigen je van harte uit voor een route verkenningsavond, waarin je gaat werken met de nieuwe TA Routekaarten naar geluk op woensdag 12 juni van 17:00 uur tot 20:30 uur. We zorgen voor een broodje als je rechtstreeks vanuit je werk komt. Op de avond ontvang je met de Cadeauvoucher die je binnenkort krijgt gemaild, het Routekaarten Reisboek cadeau.

De Routekaarten naar geluk zijn gebaseerd op principes vanuit de Transactionele Analyse en zijn ontwikkeld door Maarten Kouwenhoven, de grondlegger van de TA in Nederland.

Een unieke en praktische werkmethode: Je kiest de routekaart(en) die voor jouw situatie het beste past (passen). Net zoals je in een restaurant een keuze maakt uit een menu.

Met de routekaarten voorkom je dat je in je leven een verkeerde afslag kiest of rondjes blijft rijden op dezelfde rotonde. Heb je er eenmaal mee gewerkt, dan weet je hoe effectief de methode is.