Thema-avond: Werken met het Functional Fluency model

> Functional Fluency modus SAMENWERKEN
Thema-avond: Werken met het Functional Fluency model

Iedere dag staan we in contact met anderen. Ook al is het nu minder vaak in directe nabijheid. In het zakelijk contact met de ander gaat het vaak over de economische uitwisseling. En die Homo Economicus heeft soms blinde oogkleppen voor. De sociale en persoonlijke context en de positie van de ander wordt daarbij dan vergeten of niet gezien.

Ik spreek uit ervaring; lang geleden was ik accountmanager met grote klanten in de portefeuille. ‘Houdt ze tevreden en zorg dat je er genoeg geld aan overhoudt’. Dat was de opdracht. De periodieke evaluatie met zo’n opdrachtgever ontaardde altijd in een robbertje prijsvechten. Service en persoonlijke betrokkenheid bleven volledig onderbelicht als onbetaalbare en waardevolle ingrediënten van de samenwerking. Ik zag het niet en mijn gesprekspartner ook niet.

Gelukkig is er wel wat veranderd. De accountmanager, teamleider of manager van nu staat meer open voor het uitgangspunt van Functional Fluency: ‘Do I and others benefit’. Maar nog steeds is de modus SAMENWERKEN in het Functional Fluency model voor veel mensen een eye-opener en een belangrijk ontwikkelspoor.

Meer weten over de verschillende modi in het Functional Fluency model en hoe je daar in de praktijk mee kunt werken?  Op donderdag 15 oktober geef ik (online én fysiek) een avond rondom de verschillende modellen en thema’s.

Er is een beperkt aantal plekken in de zaal op Covid19 afstand, maar je kunt ook online deelnemen!

Thema-avond: Werken met het Functional Fluency model
Datum: Donderdag 15 oktober 2020
Tijd: 18:30 uur – 20:30 uur

Ik hoop je dan te zien!

Met hartelijke groet,
Arno de Beer