Masterclass ‘Nee is ook OK’

> Functional Fluency
Masterclass ‘Nee is ook OK’

In de afgelopen jaren is het steeds meer gebleken dat Functional Fluency als een soort cement functioneert in (persoonlijk) leiderschap.

Met Functional Fluency leg je een stevig fundament onder je eigen autonomie. Vanuit de kracht van je autonomie initieer en ondersteun je dan een ander bij het ontwikkelen van zijn/haar autonomie.

CREATING EFFECTIVE RELATIONSHIPS WITH FUNCTIONAL FLUENCY

Wanneer je met Functional Fluency aan de gang gaat, kom je in het proces ook jouw eigen hardnekkige gedragspatronen tegen. Door die open te leggen en te onderzoeken, leer je nieuw gedrag aan te wenden. Gedrag waarvan het effect is, dat het niet alleen voor jou functioneel en effectief is, maar ook voor anderen. Het bewustzijn op dit proces en het ontwikkelen van een onderzoekende grondhouding, levert jou een boost op in jouw (persoonlijk) leiderschap.

Susannah Temple, de grondlegger van de Functional Fluency, heeft er jaren aan gewerkt om er een effectief werkmodel van te maken waarin helder wordt wanneer ons gedrag wel en niet dienend is.

 

In de Masterclass van donderdag 20 januari 2022 ga je zien hoe je door dit model kan bewegen om uiteindelijk zo effectief mogelijk te zijn in je handelen.

Als je praktische voorbeelden wilt inbrengen mail of bel me dan. Ga jij de uitdaging aan om jouw gedragspatronen te onderzoeken en ander gedrag aan te leren?

Tot 20 januari (werktijden 18:30 – 20:30 uur)