Introductieavond de wereld vanuit Systemisch perspectief

> Systemisch perspectief
Introductieavond de wereld vanuit Systemisch perspectief

Op maandag 6 juli verzorg Willem een introductieavond over kijken naar de wereld vanuit Systemisch perspectief. Deze avond start om 17:00 uur. Voor broodjes wordt gezorgd!

Kennismaken?

We zijn bij Plata nadrukkelijk bezig geweest met de ontwikkelingen die de coronacrisis losmaakt. Ook wij hebben ons bezig gehouden met de vraag, hoe wij ons als instituut kunnen voegen in de nieuwe realiteit. Om daaraan gericht te kunnen bijdragen.

En dat gaat wel een stapje verder dan de vraag, welke vorm we bij onze trainingen inzetten. Of welke technieken we daarvoor willen gebruiken. We maken graag gebruik van de mogelijkheden die er zijn. En we behouden de trainingsvormen die in onze manier van trainen nu eenmaal het verschil maken. Zo blijven we trouw aan onze missie, principes en ambities.

Voor ons is een basisvoorwaarde: CONTACT GAAT VOOR ALLES! De crisis waarin we terecht zijn gekomen, maakt dit eens te meer duidelijk. In bijzonder valt op, dat er een collectief appèl op ieder van ons wordt gedaan. En dat luidt:

SAMEN is meer dan IK EN DE ANDER.

De collectiviteit vraagt van ons om keuzen, die we maken af te stemmen in een grotere samenhang. Dat is misschien wel even wennen. Maar het is tegelijk ook wel heel mooi. Autonomie en verbinding blijken twee kanten van dezelfde medaille.

Hoe dit alles werkt? Daarover valt beslist veel uit te zoeken met elkaar. En dat lijkt ons ook nodig! We staan met ieder van jullie graag midden in deze veranderende wereld.

Dus ja: Weet je welkom

Lees meer