Vloeranker kaarten

Iedereen die een opleiding of training volgt bij Plata (of dit in het verleden gedaan heeft) herkent het wel: je doet een oefening met kaartjes op de grond, die als vloerankers in verschillende oefeningen en contexten worden gebruikt. Meestal waren dat handgeschreven papiertjes. We vonden dat dat beter, mooier en praktischer kon. 

Daarom hebben we nu een complete set met 45 veelgebruikte Vloeranker kaarten gemaakt, die worden gebruikt in de opleidingen, in een praktische en mooie uitvoering. Alle modellen vloerankers die we bij Plata gebruiken, hebben we nu samengevoegd in een luxe metalen blik. 

De kaarten zijn van een stevige papierkwaliteit, waardoor ze lang kunnen worden gebruikt, in opleidingen, die je volgt, maar ook om in te zetten in je eigen werkpraktijk, of bij werkprocessen binnen jouw team of organisatie. De heldere eenduidige kaarten zijn gerubriceerd in verschillende groepen en thema’s.

Het luxe blik met 45 Vloeranker kaarten en de overzichtskaart kost €29,50 per set. De set is nu te bestellen via de volgende link: Vloeranker kaarten