Jasper Ordelman

Altijd blijven ontwikkelen! Dat vind ik belangrijk.

Na 5 mooie, confronterende en leerzame maanden heb ik gisteren bij Plata Opleidingen mijn opleiding TA Management & Organisatieontwikkeling afgerond.

TA staat voor Transactionele Analyse en is een praktische theorie over gedrag en communicatie. TA wordt veel toegepast bij training, persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling.

In mijn werk als communicatiestrateeg en merk/organisatieadviseur krijg ik veel energie in de verbinding met anderen. Ik vind het inhoudelijke, strategische werk leuk, maar ervaar ook steeds vaker dat ‘culture eats strategy for breakfast’. Oog hebben voor het proces en de mensen vind ik steeds belangrijker. Daar kun je volgens mij de meeste impact maken.

Ik heb de laatste jaren gemerkt dat ik erg blij word als ik mensen en teams kan helpen ontwikkelen. (Dat begint al op de maandagavond bij de voetbaltraining van 14 pubers.)
Daarom ben ik begin dit jaar begonnen met de TA opleiding.

Ik heb hier veel geleerd over #contracteren, #scripts, #egostoestanden, #overdracht, #strooks, #leiderschap, #deepdemocracy, anderen, mezelf en nog veel meer.

Een aanrader voor iedereen die als mens of professional wil groeien en anderen wil helpen in hun groei.

Een mooie basis. What’s next…..?
Blijven ontwikkelen. Als mens. Als professional. Als adviseur.
Maar ook als trainer, coach en mogelijk als opleider.
Ik heb er zin in…

Dank Pia en Dennis voor jullie uitstekende werk!
Ik weet jullie te vinden voor een mooi vervolg.