> Jouw persoonlijke selectie

Op basis van de voorkeuren die je hebt aangegeven sluiten de volgende trainingen, opleidingen of begeleidingsmethode het beste bij jouw persoonlijke wensen aan.

Basistraining
Systemisch Werk

Leer inzicht krijgen in de bronnen van ons gedrag: theorie en praktijk 2 dagen
Compacte training en workshop waarin je aan de hand van theorie en oefeningen inzicht krijgt in de Systemisch ordeningsprincipes en in wat de bronnen zijn van onze gedragspatronen in het hier en nu. Een mens weet meer dan hij denkt. Ons weten is een belangrijke bron voor ons. Ooit hebben we ervaringen opgedaan in ons leven, die indruk hebben gemaakt waaruit gedragspatronen zijn ontstaan. Soms betreft het ervaringen die we vanuit het familiesysteem hebben meegekregen. Patronen vanuit het familiesysteem kunnen bepalend zijn voor ons leven, waarbij de vraag is of die patronen ons nu nog dienen en hoe je ongewenste patronen kunt veranderen.
Lees meer >
2 dagen
€ 390,-
Startdatum
16 november 2019
Contact met trainer

Individuele begeleiding op loopbaan en werk

Concrete stappen zetten om je loopbaan vorm te geven Op afspraak
Met een gerichte loopbaan begeleiding of coaching op het werk worden belemmeringen geanalyseerd, openingen voor succes gecreëerd en een ontwikkelingstraject voor de toekomst ingezet. Instellingen en organisaties beseffen steeds meer dat bezieling en het creëren van een sterke band met de organisatie alleen kan worden bereikt als de waarden van de organisatie en van de werknemer 'passen'. Bij een (loopbaan) begeleidingstraject worden die waarden geanalyseerd en kan de aansluiting met de persoonlijke passie worden (her)ontdekt. Dit onderzoek is voor iedereen essentieel om de juiste keuze te kunnen maken.
Lees meer >

€ 195,-
Startdatum
Op afspraak
Contact met trainer

Coaching in ouderschap en opvoeding

Ondersteuning bij het vinden van plek in het familiesysteem Op afspraak
Oudercoaching zorgt ervoor dat jij je eigen plek weet te vinden in het familiesysteem, zodat je daarin zelf kunt 'thuiskomen'. Dan pas kun je de ouder zijn voor je kind, die het nodig heeft. Het kind kan de ouder soms haarfijn een spiegel voorhouden. Het kind heeft aandacht en ruimte nodig om zijn eigen weg te vinden. Én het kind weet dat zijn ouders er zijn om bij thuis te komen. Maar wie zorgt er voor jou, als ouder? Bij wie kun jij thuiskomen? Ook als ouder moet je je eigen behoefte leren kennen en jouw eigen plek leren ontdekken in het systeem waarin je bent opgegroeid. Pas als je die hebt gevonden, kun je als ouder de juiste ‘voeding’ aan je eigen kind geven.
Lees meer >

€ 195,-
Startdatum
Op afspraak
Contact met trainer

Heb je vragen over deze selectie?
Neem dan contact op met één van onze trainers via ons secretariaat.
Zit een specifieke training, opleiding of workshop hier nog niet bij?
Ga dan naar het totaaloverzicht.