Hoe voorkom je angst?

We kijken onze angsten liever niet recht in de ogen, ook al hebben ze zoveel macht over ons. Hoe verander je dit? Hoe zorg je ervoor dat je jouw ‘angstgedachten’ in beeld krijgt, ze oplost en nieuwe positieve gedachten ‘implanteert’?

Soms ligt er onder angsten ook een diepe oude pijn. Pijn die vaak niet eens van jou is, maar die je wel met je meedraagt. Het oplossen van oude pijn of verdriet in je eentje is niet altijd even makkelijk. Daarom helpen we je daar graag bij. In een persoonlijke begeleiding, maar vooral ook in onze opleidingen. Je onderzoekt en ontwikkelt dan tegelijkertijd jouw talenten en je creëert nieuwe perspectieven voor jezelf. Uiteindelijk zorgt het zo voor minder stress, meer werkplezier en de durf om dingen anders te doen.

Werken met je talenten én aan je oude pijn of verdriet?
In de Practitioner opleiding NLP | TA | SW is er alle ruimte voor jouw persoonlijk onderzoek. Je werkt er vanuit een veilige bedding met alle aandacht voor je persoonlijke thema’s en jouw ontwikkelingsproces. Je gaat zien waar je kunt groeien, waar je kracht ligt, hoe je jouw talenten kunt verdiepen, maar ook wat je valkuilen en pijnpunten zijn en hoe je die kunt oplossen.

Brendan Burchard verteld in de video met veel enthousiasme welke 3 hoofdangsten er zijn en hoe die je soms zo kunnen belemmeren.