Complete ONLINE NLP + TA training

> Stop met angst en stress en reken af met negatieve emoties en niet-succesvol zijn.
Complete ONLINE NLP + TA training

Negatieve emoties kunnen voor flinke blokkades zorgen, die bepaalde gevoelens steeds maar weer laten terugkomen en die je afhouden om de dingen te doen die je wilt. Daar ga je in dit unieke online programma mee afrekenen, zodat je leven leuker wordt en de dingen die je werkelijk wilt, met meer succes doet!

Wil jij je leven leuker maken? Wacht niet langer. Je kunt nu de stap zetten om dat te realiseren!

 • Je doelen bereiken + een positieve mindset creëren
 • Effectief communiceren + makkelijk contact maken
 • Je leven leuker maken + afrekenen met stress
 • Toe te passen op elke situatie in je leven: in werk + privé
 • Eenvoudig te volgen in een tempo dat jou past + waar en wanneer jij wilt

Dit leer je allemaal in deze complete ONLINE NLP + TA opleiding

 • Effectieve communicatie en makkelijk contact maken – als je bewustzijn hebt op hoe je de dingen aan jezelf weergeeft, dan kun je dat ook veranderen
 • Een positieve mindset in je leven creëren – waarmee je zelf kunt kiezen waar en wanneer je dat doet
 • Opheffen van blokkades die je energie kosten – afrekenen met oud zeer en situaties die je spanning opleveren
 • Grenzen stellen – conflicten niet meer uit de weg gaan en uit de de negatieve spiraal van irritatie, boosheid en frustratie stappen
 • Meer balans in je dagelijks leven in werk en privé – buiten de waan van de dag kunnen blijven
 • Feedforward focus op kansen en mogelijkheden  – stoppen met piekeren en afrekenen met stress en positieve energiebronnen aanboren
 • Anderen helpen om positiever in het leven te staan – bewustzijn op hoe jij kunt bijdragen aan een positieve mindset voor anderen
 • En nog veel meer praktische onderwerpen en thema’s – die ervoor zorgen dat je leven leuker wordt!

Kies voor het gemak van online training en doorloop in 8 weken het exclusieve programma


Je leert alle afzonderlijke onderdelen op verschillende manieren, en afgestemd op verschillende leerstijlen. Je krijgt theorielessen, maar leert ook van de vele demo’s met cliënten en video’s waarin modellen worden uitgelegd en doet zelf oefeningen en opdrachten. En dat allemaal wanneer het jou uitkomt.

En dit krijg je er allemaal bij

 • Een vast en persoonlijk aanspreekpunt voor al je vragen over het programma om effectief met NLP en Transactionele Analyse (TA) aan de slag te kunnen en je optimaal kunt leren.
 • Een jaar lang onbeperkte toegang tot alle leermiddelen in onze online leeromgeving zodat je toegang houdt tot alle demo’s en video’s, instructies en oefeningen – je kunt een onderdeel waarin je nog beter wilt worden opnieuw oefenen.
 • Een gratis praktijk- en oefendag, die meerdere keren per jaar wordt georganiseerd waar je naartoe kunt als jou dat uitkomt.

Dit zijn je vakdocenten van de NLP + TA ONLINE Basistraining:
Pia Umans,
Arno de Beer, Anne Tetteroo, , Hicham Mgharbi en Yvonne Rill

Deze vaktrainers met hun jarenlange ervaring hebben samen een exclusief programma ontwikkeld waarmee je in 8 weken álle instrumenten aangereikt krijgt en de meest effectieve methodieken leert, om effectief te zijn in je persoonlijke en professionele communicatie en om succesvol te zijn in de dingen die je aanpakt – en met veel passie en plezier.

Wat bereik je met de ONLINE NLP + TA training? Wat levert het je op?

In de ONLINE NLP + TA training leer je hoe je de meest effectieve modellen uit de NLP en de Transactionele Analyse (TA) toe kunt passen in jouw leven.

 • Je wordt effectiever in je communicatie
 • Contact maken gaat je makkelijker af
 • Je gaat afrekenen met oud zeer
 • Je leert te kiezen voor een positieve mindset
 • Je gaat conflicten niet meer uit de weg
 • Je wordt succesvoller in de dingen die je werkelijk wilt
 • Je leert ook anderen te helpen om hun stemming te veranderen
 • Je gaat ontdekken of een carriere als coach iets voor jou is
 • Het dagelijks leven wordt leuker
 • En nog veel meer andere dingen die je vooruit helpen

Ook al is het online, het aantal deelnemers is beperkt!

Het programma is weliswaar online, maar er zijn ook momenten waarop je persoonlijk contact hebt met je vakdocenten. En als je naar de extra (gratis) praktijk- en oefendagen komt heb je ook contact met de vakdocenten. En omdat het aantal contacten dat een vakdocent kan hebben beperkt is, geldt dat ook voor de omvang van de groep. Dus wacht niet te lang met jouw aanmelding!

Zo ziet jouw programma er uit…

Jouw programma is opgebouwd uit 8 module, waarvan je er elke week een doorloopt. En komt een langzamer tempo je beter uit dan kan dat ook. Dit is de opbouw van de 8 (week)modules:

MD-1

Introductie en aan de slag
Je krijgt een uitgebreide introductie hoe je de hele online training thuis of waar dan ook, gemakkelijk kunt volgen. Je leert over de achtergrond van NLP en Transactionele Analyse (TA) en krijgt alvast wat krachtige voorbeelden van wat je er allemaal mee kunt bereiken. En wat je vandaag leert, kun je morgen gebruiken!

MD-2

All learning behaviour is unconscious
Je leert alles over hoe iedereen zo zijn favoriete manieren heeft waarop hij de wereld weergeeft en zijn communicatie bij voorkeur inricht, en hoe je die specifieke voorkeuren kunt herkennen en kunt gebruiken. Je ontdekt hoe je leert en je iets eigen maakt, zodat je nieuw, effectief gedrag op de automatische piloot kunt doen.

MD-3

Effectief communiceren
Je gaat ervaren dat ieder mens zo zijn eigen specifieke manieren en voorkeuren heeft (jij ook) van waaruit hij de wereld aan zichzelf weergeeft. Je gaat zien hoe een overtuiging je kan beperken of juist heel goed voor je kan werken en je kan ondersteunen. Je leert hoe je door af te stemmen in contact met de ander, de dingen makkelijker gedaan krijgt.

MD-4

Makkelijk contact maken
Je ontdekt dat je door aandacht te geven, iemands grootste fan kunt worden. Je leert werken met verschillende niveau’s waarop je contact kunt maken en contact kunt verdiepen. Je traint jezelf om, wanneer dat nodig is, snel tot de kern of het doel van een gesprek kunt komen. En je leert een leuke oefening, om innerlijke conflicten op te lossen: bijvoorbeeld dat je gezonder wilt eten en chocola wel heel erg lekker vindt…

MD-5

Openingen voor meer succes
Je wordt je bewust van de verschillende manieren, waar vanuit je kunt reageren en die je helpen om de persoonlijkheid van mensen te begrijpen – en vooral ook die van jezelf. Jezelf beter begrijpen, draagt bij aan jezelf beter kunnen managen, waardoor je ook beter kunt presteren. Je leert kijken vanuit verschillende invalshoeken van denken, voelen en doen om vraagstukken te benaderen.

MD-6

Van conflict naar succes
Je krijgt instrumenten aangereikt, waarmee het makkelijker wordt om met weerstand om te gaan. Door inzicht in de verschillende manieren waarop mensen hun onderlinge communicatie inrichten als er een conflict is, leer je de rollen herkennen die mensen daarbij kunnen innemen en hoe je daar effectief mee om kunt gaan.

MD-7

10 voor taal
Je gaat de kracht van specifiek taalgebruik ontdekken, waardoor je mensen makkelijker meeneemt in je verhaal. Je gaat zien hoe je daarmee meer mogelijkheden opent, bijvoorbeeld als je mensen coacht of een lastig thema bespreekbaar wilt maken. Je leert hoe je bij de ander ontspanning, enthousiasme of nieuwsgierigheid oproept. En je gaat zien hoe je mooie complimenten kunt geven.

MD-8

Strategie voor succes
Je leert hoe je doelen kunt stellen, op zo’n manier dat die ook werkelijk resultaat opleveren. Je leert ook welke stappen je het beste kunt doorlopen om tot het doel of resultaat te komen dat jij voor ogen hebt. Je ontdekt hoe alle mogelijkheden die je hebt gekregen en methodieken die je hebt geleerd, samenkomen om jouw wensen tot werkelijkheid te maken!

MELD JIJ JE NU AAN?

DAN KRIJG JE METEEN 66% KORTING. ECHT!

ZOMERAANBIEDING € 198,00 (i.p.v. € 595,00)